Mick Jagger i blen shtëpi në Florida të dashurës së tij

Mick Jagger i blen shtëpi në Florida të dashurës së tij

Mick Jagger i ka blerë të dashurës së tij balerinë një rezidencë afër Sarasota për Krishtlindje, thanë burimet ekskluzive për Page Six.

Një burim na tha se Melanie Hamrick, e cila ndan një djalë 4-vjeçar me Jagger, po e bën shtëpinë në Florida bazën e saj.

Ajo u largua nga Teatri Amerikan i Baletit vitin e kaluar për të kaluar më shumë kohë me Jagger dhe djalin e tyre, Devereaux. Ne dëgjojmë që privatësia e zonës, larg NYC dhe Londrës, ishte një “faktor kryesor” në zgjedhjen e shtëpisë.

Sido që të jetë, burimet shtuan se Jagger, 77, dhe Hamrick, 34, do të kalojnë pushimet këtë vit në Londër.

Një burim na tha se Jagger dhe Hamrick vazhdojnë të jenë aq afër sa shokët shpresojnë se do të lidhin edhe nyjën. Por, “miqtë dhe shokët e tij të grupit nuk po blejnë ende dhurata martese,” tha një person i brendshëm. “Koha do të tregojë. Në ndërkohë, të dy janë të lumtur duke luajtur shtëpi në të gjitha pronat e Mick në të gjithë botën”./Insajderi.com

Page Six