Mike Tyson ndihet fajtor për vdekjen e Tupac

Mike Tyson ndihet fajtor për vdekjen e Tupac

Mike Tyson thotë se ai ende ndihet fajtor për vdekjen e Tupac Shakur.

Ylli tragjik i repit ishte në Las Vegas për të parë Tyson duke luftuar Bruce Seldon natën kur ai vdiq në një makinë në 1996, dhe Iron Mike thotë se ai ndien se bëri presion që Shakur të ishte atje.

“Ishte një ditë vërtet e keqe kur ndodhi … ishte me të vërtetë e keqe”, i tha ai Zab Judah në Vlad TV.

“Unë u ndjeva pak fajtor që ai që erdhi në luftë… duke e bërë presion ‘ Hej do të ma sjellësh kasetën, mos harro kasetën'”.

Tyson tha se pas luftës ai planifikoi të bashkohej me Shakur në klubin e natës 662, ku reperi u vra me armë nga një zjarrfikës misteriozi dhe tha se ai vetëm ndryshoi planet e tij sepse kohët e fundit i kishte lindur një fëmijë dhe vendosi të shkonte në shtëpi tek familja e tij./Insajderi.com

Page Six