Miley Cyrus dhe Kendall Jenner janë bërë armike?

Miley Cyrus dhe Kendall Jenner janë bërë armike?

Miley Cyrus bëri një përplasje epike pasi u akuzua për armiqësi me Kendall Jenner.

Një tëeet është duke qarkulluar që pretendon se Miley, 27 vjeç, ndoqi të gjithë ata që morën pjesë në festën e 25-vjetorit të Kendall në fundjavë, gjë që shkaktoi polemikë të madhe pasi asnjë nga mysafirët e famshëm nuk mbajti distancë sociale e as nuk kishte maskë.

Një adhurues ka ekspozuar disa llogari të famshmive në Instagram, duke përfshirë ato që i përkisnin Kendall dhe motrës së saj të vogël Kylie Jenner, për të provuar se ajo nuk ishte ata që ndiqnin pas festës.

Por Miley u përgjigj se kjo nuk ishte e vërtetë pasi ajo madje as nuk i ka ndjekur ata në radhë të parë.

Në tëeet thuhej: “Miley Cyrus nuk ndjek më të gjithë ata që ishin në mbrëmje te Kendall”.

Por Miley e mohoi atë, duke thënë: “Asnjëherë. Nuk kam. Ndjekur. Asnjërin. Nga Ata. Kurrë. Asnjëherë.

“Le të ndalojmë së foluri se kë ndjek unë në Instagram dreq dhe të flasim për VOTIMIN!”

Ajo e përfundoi postimin me fjalët “1 ditë për të votuar!” dhe hashtagun # BidenHarris./Insajderi.com

Mirror