Miley Cyrus e pranon që divorci me Liam Hemsworth i kishte ngjarë vdekjes

Miley Cyrus e pranon që divorci me Liam Hemsworth i kishte ngjarë vdekjes

Një një intervistë ku hapi zemrën, Miley Cyrus e pranon që divorci me Liam Hemsworth i kishte përngjarë vdekjes, aq e rëndë ishte ndjenja e humbjes së një dashurie aq të thellë.

Një dashuri e zjarrtë që e konsumoi të gjithën, kishte ndodhur 10 vite më parë, kur ata u takuan në filmin “The Last Song” në 2009, raporton Daily Mail, shkruan Insajderi.

Kjo lidhje përfundoi në zemërthyerje dhe dëshprim kur u ndanë.

Ajo e dha këtë intervistë për ‘Call Her Daddy’: “Unë e përjetova një ndarje të madhe dhe shumë publike, që ndodhi pas një lidhjeje prej 10 vitesh. Është sikur të vdesësh. Ishte ndjenjë e njejtë.|

Edhepse lidhja kishte zgjatur shumë, martesa e tyre filloi të prishet pas 8 muajsh.

Pas lidhjes me Liam, Miley kishte një aferë të shkurtë me Kaitlyn Carter dhe pastaj me Cody Simpson./Insajderi.com