Milioneri i njohur: Nuk e kam gruan xheloze, bëj gjëra të shfrenuara edhe me tjerat

Milioneri i njohur: Nuk e kam gruan xheloze, bëj gjëra të shfrenuara edhe me tjerat

Travers Beynon është një ndër milionerët më të njohur në të gjithë botën.

Ai njihet për jetën e shfrenuar që bën. Beynon është trashëgimtar i një pasurie prej miliona dollarësh.

Në vilën e tij që ndodhet në Australi, ai zhvillon shpesh festa të çmendura, në të cilat janë kaluar edhe limitet duke kryer edhe marrëdhënie të shfrenuara dhe shthurura.

Milioneri 46-vjeçar është i martuar me një 27-vjeçare, prej 8 vitesh.

Çdo grua do e kishte të vështirë të jetonte me një burrë të tillë, por 27-vjeçarja se ka aspak problem.

46-vjeçar thotë se bashkëshortja e tij nuk është aspak xheloze.

Po ashtu ai tregon se ajo ka vetë dëshirë ta ndajë atë me 30 femra të tjera.