Milioneri ofron punën e ëndrrave: Udhëtime në gjithë botën dhe 55 mijë dollarë rroga

Milioneri ofron punën e ëndrrave: Udhëtime në gjithë botën dhe 55 mijë dollarë rroga

Matthew Lepre, një milioner australian, i cili është themeluesi i Ecom Warrior Academy, ofron një vend pune ëndrrash.

Ai ka nevojë për një fotograf  (nuk është e thënë që të jetë profesional), për t’i bërë foto gjatë udhëtimeve të tij në Europë, SHBA dhe gjithë botën, që t’i hedhë ato në rrjetet sociale.

Për këtë punë, fotografi, përveçse do të udhëtojë falas në gjithë botën, do të marrë edhe 55 mijë dollarë në vit.

Lepre thotë se deri më tani fotot ia bënte një miku i tij, por duke qenë se ai e ndihmon edhe në biznes, ka nevojë për një fotograf.

Në fillim të këtij viti ai bëri një thirrje të tillë, për një asistente personale.

Ai zgjodhi ish-studenten Tyanna De Assis, pas aplikimit të saj.

Përveçse një asistente e përgatitur, ajo është edhe një femër shumë tërheqëse.