“Miss Serbia” fotografohet me policin e Kosovës: Kurrë nuk kam parë një si ky në Ballkan

“Miss Serbia” fotografohet me policin e Kosovës: Kurrë nuk kam parë një si ky në Ballkan

Miss Serbia, Irina Jovanka, ka qenë në qendër të vëmendjes para disa kohësh në mediat serbe dhe shqiptare pasi ajo bëri shqiponjën teksa ishte në një konkurs bukurie në Kosovë.

Missi ka befasuar sërish ku ka postuar një foto me një polic të Kosovës dhe ka shkruar se polic më të mirë nuk ka hasur në Ballkan.

“Nuk e dija rrugën dhe ai më ndihmoj mua. Polic shumë miqësor. Kurrë nuk kam takuar një të tillë më parë në Ballkan”, ka shkruar ajo.