Modelja uron Krishtlindjet me fotografitë që la ‘pa frymë’ ndjekësit

Modelja uron Krishtlindjet me fotografitë që la ‘pa frymë’ ndjekësit

Ekzistojnë shumë modele tërheqëse në Instagram, që joshin shumë me fotografitë e tyre. Por, shumë pak prej tyre janë të nivelit të Genesis, një modele me prejardhje braziliano-kubane.

Fiziku dhe format e saj janë  vërtetë mahnitëse. Sot ajo ka uruar Krishtlindjet me fotografi që të lënë pa frymë.