Moderatorja e njohur në restaurantin e Nusret Gokçe, merr shërbim personal

Moderatorja e njohur në restaurantin e Nusret Gokçe, merr shërbim personal

Prej disa ditësh moderatorja e njohur Viola Spiro ka nisur pushimet dhe nga atje ka posuar foto e video.

Në videon e fundit Viola shfaqet në restaurant teksa kuzhinieri i famshëm Nusret Gokçe i shërben.

Moderatorja shfaqet duke provuar të hedhë kripën në stilin e veçantë të Nusretit.