Momenti kur nënat i detyrojnë fëmijët të vjedhin, ndërkohë që ato bënin roje

Momenti kur nënat i detyrojnë fëmijët të vjedhin, ndërkohë që ato bënin roje

Pamje të një grabitjeje në dyqan janë publikuar kur tre fëmijë vjedhin ushqime ndërsa ty gra tjera përpiqeshin që t’i shpërqendronin punëtoret.

Videoja shfaq fëmijët, të cilët sipas publikuesve, po kanë vjedhur ëmbëlsira me vlerë 15 euro, dhe i vendosën në një çantë.

Ngjarja ka ndodhur në qytetin Coventry të Britanisë së Madhe, raporton Daily Mail.

Në kohën kur fëmijët po vidhnin, dy gra të tjera, që mendohet të jenë nënat e tyre, bënin roje dhe i shpërqendronin punëtorët dhe konsumatorët e tjerë.