Momenti që do ua ngrohë zemrat: Vajza e vogël takon për herë të parë motrën e porsalindur

Momenti që do ua ngrohë zemrat: Vajza e vogël takon për herë të parë motrën e porsalindur

Kjo vajzë është duke i uruar motrës së saj së porsalindur mirësardhjen në botë dhe është video më e mirë që do të shihni gjatë gjithë ditës.

Në video shihet vajza e vogël e cila e përqafon me shumë dashuri motrën e porsalindur duke I thënë “ti vetëm sa ke dal nga barku i nënës”.

“Unë do të kujdesem për ty, dhe nuk do të lë vetëm asnjëherë” – i thotë ajo motrës së vogël.

Girl meets newborn sister for the first time

This little girl meeting her newborn sister is the CUTEST thing you will watch today 😍❤️

Gepostet von Daily Mail Video am Samstag, 16. November 2019