Mosmarrëveshje artistike: Steven Spielberg largohet nga filmi i ri i “Indiana Jones”

Mosmarrëveshje artistike: Steven Spielberg largohet nga filmi i ri i “Indiana Jones”

Filmi i pestë i Indiana Jones do të jetë i pari që nuk do të drejtohet nga Steven Spielberg, njofton Insajderi.

Dhe sipas një interviste me skenaristin David Koepp, i cili ishte gjithashtu duke punuar në këtë projekt, gjithçka ishte për shkak të një mosmarrëveshjeje rreth elementëve të ndryshëm të përfshirë në kompletimin e filmit.

Duke folur për “Den of Geek”, Koepp tha: “Unë provova disa versione të ndryshme me Steven dhe ata të gjithë kishin disa gjëra të mira dhe të gjithë kishin disa gjëra që nuk funksionuan, gjë që ndodh”.

“Por ishte thjesht shumë e vështirë që të gjithë të bashkoheshin dhe të gjithë elementët – Steven, Harrison (Ford), skenari dhe Disney – të bashkoheshin në një produksion të vetëm. Dhe nuk e bëri.

“Kur James Mangold hyri dhe Steven u largua, kjo ishte një pikë thyerje. Është një moment i hijshëm për të dalë nga dera sepse mendoj se gjëja e fundit që një regjisor i ri dëshiron është shkrimtari i regjisorit të vjetër”.

Koepp shpjegoi se largimi i tij nga projekti ishte miqësor, dhe ai është i kënaqur me udhëzimet e reja./Insajderi.com

Burimi: Geo TV