Motrat Ana dhe Arta Kabashi postojnë videon e zjarrtë ku po reklamohen të pasmet

Motrat Ana dhe Arta Kabashi postojnë videon e zjarrtë ku po reklamohen të pasmet

Ana dhe Arta Kabashi sjellin një video ku reklamojnë të pasmet e tyre në një ‘sfidë’ të re të internetit.

Në internet gjatë muajit të kaluar ka filluar një ‘trend’ i ri, ku përdoruesit e rrjeteve sociale po postojnë video të ndryshme kur po reklamojnë asetet e tyre më të mira që mendojnë se i kanë.

Krysesisht, ‘Best On Earth Challenge’ po përdoret nga njerëzit për të shfaqur asetet e trupit në videot e ngadalta, shkruan Gazeta Express.

E kësaj ‘sfide’ i janë bashkuar edhe motrat këngëtare nga Kosova, Ana dhe Arta Kabashi.

Është Ana ajo e cila ka postuar videon ku ato shhen në veshje të bardha dhe xhirohen bga prapa, derisa janë duke ecur, ndërsa fokusi është tek të pasmet e tyre.