Motrat Dreshaj vishen si nuse, vëmendja tek gjoksi i tyre

Motrat Dreshaj vishen si nuse, vëmendja tek gjoksi i tyre

Afërdita Dreshaj bashkë me motrën Jehonën ishin në dasmë të vëllait të tyre

Këngëtarja dhe modelja Afërdita Dreshaj kanë qenë të pranishëm në dasmën e vëllait të tyre, Arbër Dreshaj në New York

E në këtë rast pos çiftit vëmendjen e kanë tërhequr edhe dy motrat Dreshaj.

Të dy motrat ishin të veshur me fustane të bardha, derisa ka shkëlqyer me format e saj natyrale motra e Afërditës, Jehona që edhe njëherë ka treguar gjoksin e saj bombastik.