Motrat e Kim Kardashian “hajdute”?

Motrat e Kim Kardashian “hajdute”?

Motrat Jenner paditen për shkelje të së drejtës së autorit nga një kompani në New York. Kendall dhe Kylie njihen për inovacionet në fushën e modës e sidomos në modelet e të brendshmeve. Megjithatë kompania “Klauber Brothers” në Shtetet e Bashkuara pretendon se linja e tyre e veshjeve nuk janë një markë më vete, por thjesht një imitim i dizajneve të produkteve të tyre.

Referuar Fox News, dy janë artikujt kryesorë me të cilat po merret kompania në fjalë për hedhjen në gjyq të dy motrave të famshme: “Kylie Thong Panties”, që është shitur në dyqanin online të Kylie dhe një produkt tjetër i shitur nën markën e njohur “Kendall and Kylie”.

“Klauber” akuzon dy vajzat me famë ndërkombëtare për përdorimin pa leje të produkteve të tyre në koleksionet që ato zotërojnë. Në padinë e paraqitur në Kaliforni këtë të mërkurë, kompania ka paraqitur edhe këto fotografi, ku sipas së cilës, elementët, përbërja dhe rregullimi i dantellave janë identike me ato të “Klauber Brothers”.

Momentalisht, kompania në fjalë po kërkon dëmshpërblim të majmë nga shitjet e dy stileve pa lejen e autorit.