Mozzik në konferencën për Loredanën flet për muajin e Ramazanit

Mozzik në konferencën për Loredanën flet për muajin e Ramazanit

E përditshmja zvicerane “20 minutes” kishte treguar historinë se si çifti 50-vjeçar ka hedhur akuza ndaj rap-artistes dhe vëllait të saj, Beratit, për kanosje, zhvatje të parave dhe vënie në lajthitje.

Ajo sot ka ardhë në Prishtinë dhe po tregon arsyet e ardhjes së saj në vendlindje përmes një konference për media. Bashkë me të është edhe bashkëshorti i saj Mozzik, i cili mori fjalën.

Ai, tha se do ta përkrah Loredanën, por gjithashtu edhe e largoi vëmendjen nga çështja për të cilën janë mbledhur, duke ua uruar qytetarëve ramazanin.

“Urime ramazani të gjithëve juve që jeni duke agjëruar”, ka thënë Mozzik.

Kujtojmë se Loredana, sapo e ka pranuar se u ka marrë para çiftit zviceran, mirëpo ajo thotë se ato para janë marrë në mënyrë vullnetare./ Insajderi.com