Mozzik organizon turne nëpër Kosovë në kohë pandemie (VIDEO)

Mozzik organizon turne nëpër Kosovë në kohë pandemie (VIDEO)

Reperi Mozzik meqë nuk ka arritur të organizojë koncerte për ta promovuar albumin e tij më të ri, të quajtur “Mozzart”, për shkak të pandemisë COVID-19, ka planifikuar një organizim tjetër.

Hip – Hop artisti ka filluar shëtitje nëpër qytetet e Kosovës me autobus, ka marrë plotë CD’ja – 30 mijë sosh – dhe u ka thënë fansave që do t’ua japë flas ato, njofton Insajderi.

Mozzik është treguar i kujdesshëm duke u thënë adhuruesve të tij që të vijnë ta takojnë vetëm nga distanca, gjithashtu ta mbajnë distancën njëri me tjetrin e të pajisen gjithsesi me maska, por nëse munden edhe me dorëza.

Kjo megjithatë, ka rezultuar e pamundur.

Foto e video nga shëtitja e këngëtarin tregojnë turma të djemve e vajzave që s’kanë përfillur fare distancë, e plotë s’kanë pasur as maska.

Shëtitja ka filluar në qytetin e Mitrovicës, për të vazhduar në atë të Vushtrrisë, më pas në Gjilan dhe përfundimisht në qytetin e vetë këngëtarit në Ferizaj.

Siç dihet, masat nga Qeveria e Kosovës për ta parandaluar përhapjen e Coronavirusit, preciziojnë që nuk guxohet të ketë grumbullim të shumë personave në rrugë.

Adhuruesit e Mozzik të gjendur para kësaj dileme – ta respektojnë ligjin, apo ta thyejnë atë për ta takuar Mozzik’un – duket se lehtësisht kanë vendosur për të dytën.

Gjithsesi, pranë turmave të të rinjve janë parë edhe forca të rendit./Insajderi.com

No description available.