Mund të paguani për të parë foto ekskluzive të Encës në platformën për të rritur

Mund të paguani për të parë foto ekskluzive të Encës në platformën për të rritur

Së fundmi, me anë të disa postimeve në SnapChat, Enca bëri të ditur që ka hapur një llogari në platformën për të rritur, “Only Fans”, njofton Insajderi.

OnlyFans është një lloj i mediave sociale, sikur Instagrami, YouTube dhe Facebook. Por për dallim prej këtyre rrjeteve sociale të cilat nuk lejojnë materiale me përmbajtje eksplicite dhe seksuale, OnlyFans i lejon të gjitha këto.

Kjo është një platformë shërbyese ku krijuesit fitojnë para nga përdoruesit, të cilët e paguajnë një anëtarësim mujor, për të pasur qasje në postimet ekskluzive.

Edhe këngëtarja, planifikon të bëjë të njëjtën gjë në këtë platformë, dhe postimi i fotografisë së parë është një tregues i qartë i përmbajtjes që ajo do të ndajë.

“Anëtarësohuni në ‘Only Fans’ tim para se të ndërrojë mendje” shkruan ajo në postimin e saj./Insajderi.com