Ndahen Urimi dhe Alisa? Ky veprim ngjall dyshime

Ndahen Urimi dhe Alisa? Ky veprim ngjall dyshime

Çifti Alisa Maloku dhe Urim Çela, duket se kanë një krizë në marrëdhënien e tyre.

Kjo pasi vetë Alisa ka hedhur dyshime në rrjetin social Instagram.

Ajo ka publikuar një story një këngë e cila flet për emancipimin e grave.

Gjithashtu, ata nuk ndjekin njëri-tjetrin në rrjete sociale.

Kujtojmë që, Alisa dhe Urimi kanë qenë pjesë e Big Brother VIP Kosova.