Në Japoni hapet kampi i ndërtuar sipas filmit të famshëm “Princess Mononoke”

Në Japoni hapet kampi i ndërtuar sipas filmit të famshëm “Princess Mononoke”

Filmi epik I Hayao Miyazakit, Princess Mononoke është një prej filmave më të pëlqyer të Studios Ghibli, raporton Dazed, shkruan Insajderi.

Në Japoni është ndërtuar një kamp i inspiruar nga historia e filmit, ku adhuruesit do të mund të përjetojnë një ambient shumë të ngjajshëm me atë të animacionit që për tematikë ka luftën në mes të njeriut dhe natyrës.

Kampi është dizajnuar nga kompania daneze Nordisk së vashku me Ambasadën Daneze në Japoni.

Kampi që quhet Hygge Circles Ugakei do të hapet për publikun gjatë viti të ardhshëm./Insajderi.com