Në këtë villë superluksoze në mes të malit po jeton tani Vali Corleone

Në këtë villë superluksoze në mes të malit po jeton tani Vali Corleone

Vali Corleone është një nga personazhet më të njohura shqiptare,i cili u bë i njohur për jetën luksoze të tij dhe veturat e shtrenjta.

King Corleone, kohë më parë është përballur edhe me drejtësinë, por pavarësishtë kësaj duket se ai ka marrë një vendim të ri.

Emisioni më i ri i showbizit po vjen: Follow për të mos ikur asgjë:

Follow në Instagram: https://www.instagram.com/review.show/

Follow në Facebook: https://www.facebook.com/Review-101968204486657/

Larg zhurmës së qyteve dhe në qetësi të plotë ndodhet villa e tij superluksoze ku po jeton tani djali nga Gjilani.

Ai ka publikuar fotografi të shtëpisë së re, ku ka bërë të ditur se tani po jeton aty.