Në sezonat e ardhshme të “Drag Race” do të ketë edhe drag kings dhe performues të tjerë drag

Në sezonat e ardhshme të “Drag Race” do të ketë edhe drag kings dhe performues të tjerë drag

Drag Race i RuPaul do të përfshijë interpretues më divers në sezonat e ardhshme, sipas bashkëthemeluesve të World of Wonder Fenton Bailey dhe Randy Barbato.

Pavarësisht vlerësimit të madh global, shfaqja është kritikuar vitet e fundit për shkak të përzgjedhjes shumicë së meshkujve cisgender homoseksualë. Në një intervistë të fundit me Digital Spy, dyshja u pyetën nëse ata kishin marrë parasysh përfshirjen e mbretërve dhe interpretuesve trans në përsëritjet e ardhshme të serialit fitues Emmy.

“Po, mantra jonë e vazhdueshme është, “karizma, të qenit unik, nervat dhe talenti”, dhe kjo nuk përjashton askënd, “u përgjigj Bailey. “Dua të them, padyshim që nuk mund të zbulojmë kasten e ardhshme. Kështu që deri atëherë, të gjitha do të zbulohen “.

Në 2018, RuPaul mori kritika pas një interviste me Guardian ku ai tha: “Drag humbet ndjenjën e tij të rrezikut dhe sensin e saj të ironisë nëse nuk bëhet nga burrat, sepse në thelb është një deklaratë shoqërore dhe një “f-you” i madh në kulturën e mbizotëruar nga burrat. Pra, fakti që burrat e bëjnë atë, është me të vërtetë rebelim, sepse është një refuzim i vërtetë i maskulinitetit. ” Megjithëse ai më vonë kërkoi falje për komentet e tij, kjo deklaratë vetëm sa theksoi më tej mungesën e larmisë në kastën e shfaqjes.

RuPaul’s Drag Race përpos në SHBA, u përshtat edhe për Thailand, Angli, Amerikë Jugore dhe Canda. Tani është duke u punuar edhe në Australi, Barbato dhe Bailey./Insajderi.com

Burimi: Dazed Magazine