Nën perëndimin e diellit nga plazhi, Mimoza Shkodra duket tejet tërheqëse

Nën perëndimin e diellit nga plazhi, Mimoza Shkodra duket tejet tërheqëse

Mimoza Shkodra vazhdon të jetë tejet aktive me projektet e saj muzikore.

Që nga koha kur edhe u nda me Seldin, nuk është se ekspozohet shumë në rrjetet sociale.

Tanimë që është ende ‘single’, Mimoza duket se po shoqërohet më shumë me disa mikesha ku edhe po kalon ditë të mira.

Interpretuesja e disa hiteve duket se ka lënë pas të kaluarën, pjesë e së cilës ishte edhe Seldi.

Në foton e fundit këngëtarja në fjalë është shfaqur me bikini dhe duket për bukuri.

Këngëtarja krahason veten dhe shoqet me 3 nga personazhet e serialit të famshëm “La casa de papel” si për të treguar se ato kan shpirtin e aventurës.