Nëse “Midsommar” ju ka pëlqyer, “The Other Lamb” është psiko-horrori i duhur për ju

Nëse “Midsommar” ju ka pëlqyer, “The Other Lamb” është psiko-horrori i duhur për ju

Fakti që burrat janë plehra, nuk diskutohet. Nëse nuk janë duke marrë vendime politike fatale për të gjithë, apo gjëra të tilla të ngjajshme të dëmshme për shoqërinë si në rastin e filmit të ri horror The Other Lamb, duke krijuar një kult ku gratë nxiten të mendojnë që janë një lloj ‘messiah’.

“The Other Lamb” është një psiko – horror i ri nga regjisorja Małgorzata Szumoëska, ku një grup grash që janë rritur në kufijtë rural të një vendi që duket si një pyll skandinav, udhëhiqen nga një burrë që quhet Bariu, i luajtur nga aktori i Game of Thrones, Michiel Huisman.

“The Other Lamb” i përngjan shumë filmit “Midsommar”; praktika ritualeske që askujt nuk i duken të çuditshme; të gjithë që veshin një lloj veshjeje tradicionale të mjelëseve. Pastaj është një vajzë cila shikon përreth saj dhe mendon: ‘E gjithë kjo padyshim nuk është në rregull’ – dhe kështu, lindi filmi juaj horror i preferuartmerri i ri i kultit tuaj të preferuar./Insajderi.com

Burimi: Another Magazine