Netflix planifikon të shpenzojë miliarda dollarë në përmbajtje të re

Netflix planifikon të shpenzojë miliarda dollarë në përmbajtje të re

Netflix thuhet se planifikon të shpenzojë 17 miliardë dollarë në përmbajtje këtë vit. Kompania është e njohur mirë për popullarizimin e modelit SVOD dhe aktualisht është shërbimi streaming më i shikuar në të gjithë botën me mbi 200 milion abonentë.

Sidoqoftë, pavarësisht sukseseve të tij, Netflix përballet me një numër në rritje të pengesave që mund ta pengojnë atë nga dominimi i plotë i tregut. Gjatë vitit të kaluar, studiot e shumta kanë filluar shërbimet e tyre streaming për të konkurruar me Netflix duke përfshirë Disney +, HBO Max, Peacock, Paramount + dhe disa të tjerë, njofton Insajderi.

Një mënyrë që kompania po zgjedh t’i përgjigjet konkurrencës është duke investuar shumë në prodhimin e më shumë përmbajtjes Netflix Original. Variety tani po raporton se Netflix planifikon të shpenzojë 17 miliardë dollarë vetëm për përmbajtje në vitin 2021. /Insajderi.com