Nga iftari i parë, Robert Berisha ndan këtë moment

Nga iftari i parë, Robert Berisha ndan këtë moment

Këngëtari i mirënjohur, Robert Berisha  ka dalë nga karantina.

Ai ka qëndruar në Qendrën e Studentëve për dy javë pasi ka ardhur nga Stambolli.

Roberti e ka dhënë lajmin se e ka bërë testin për koronavirus dhe ka rezultuar negativ, e tashmë është kthyer në shtëpi.

E duket se ai ka filluar agjërimin dhe tregoi se iftarin e bëri me hurma.

 

Dissi i Morena Tarakut për emisionin Review