Nicole Kidman dhe Hugh Grant në rolet kryesore të një trilleri enigmatik

Nicole Kidman dhe Hugh Grant në rolet kryesore të një trilleri enigmatik

Jeta e përsosur nuk ekziston.

Bazuar në romanin”You Should Have Known”nga Jean Hanff Korelitz, The Undoing ndjek terapisten e suksesshme të Nju Jorkut Grace Fraser (Nicole Kidman) e cila jeton një jetë të privilegjuar me burrin e saj onkolog Jonathan (Hugh Grant) dhe djalin e dashur adoleshent Henry (Noah Jupe), i cili ndjek një shkollë private luksoze.

Sidoqoftë, një vrasje shqetësuese dhe e dhunshme krijon një humnerë brutale midis Grace dhe burrit të saj dhe detyron terapisten të vërë në pikëpyetje gjithçka që ka njohur ndonjëherë në lidhje me jetën e tyre dhe të gjejë një mënyrë për të kuptuar të vërtetën për të ashtu edhe për Henry.

Me regji nga Susanne Bier, The Undoing është enigmatike, tërheqëse dhe e paharrueshme vizualisht. Krijimi i besueshëm i jetës së protagonistit herë pas here të ftohtë, e bën atë gjithnjë e më të besueshme dhe të ashpër ndërsa shkatërrohet nën peshën e skandalit dhe dyshimit./Insajderi.com