Nisin xhirimet e sezonit 5 të serialit “La Casa de Papel”, aktori konfirmon që karakteri i tij do të vazhdojë të jetë pjesë e serialit

Nisin xhirimet e sezonit 5 të serialit “La Casa de Papel”, aktori konfirmon që karakteri i tij do të vazhdojë të jetë pjesë e serialit

Sezoni i 4 i serialit “La Casa de Papel” përfundoi duke lënë në ankth adhuruesit se si do të vazhdojë.

Fatmirësisht një prej karaktereve më të adhuruara të këtij seriali, Porfesori, ka konfirmuar paraqitjen në sezonen e re që në fakt është duke u xhiruar.

Shumë shikues mbetën duke diskutuar nëse profesori kishte mbijetuar në ndodhitë e sezonit të 4.

Një postim në Instagram nga aktori Alvaro Monte nga treguar që krimineli gjenial është gjallë dhe po kthehet për aventura të reja në sezonin e pestë të një prej serialeve më të adhuruara të Netflix.

Ai ka postuar një foto me një shënim, në të cilin thotë: “I’m back. The Professor’s is back.”/Insajderi.com