Gati e pabesueshme, por brendia e veshit të një qeni përngjan frikshëm me presidentin e Shteteve të Bashkuara, Donald Trump-in. Fotografia e qenit, të quajtur Chief u pu" />

Një grua gjeti Donald Trumpin… brenda veshit të qenit të saj

Një grua gjeti Donald Trumpin… brenda veshit të qenit të saj

Gati e pabesueshme, por brendia e veshit të një qeni përngjan frikshëm me presidentin e Shteteve të Bashkuara, Donald Trump-in.

Fotografia e qenit, të quajtur Chief u publikua nga pronarja e tij, Jade Robinson. Ai tha për “Mirror” se ishte miku i saj ai që vuri re ngjashmërinë e madhe, fill pas fotos ku ish’ shkrepur brendësia e veshit të kafshës, për shkak të problemeve që kishte dhe nevojës për t’u kontrolluar nga një veteriner.

“Ka shumë negativitet në internet dhe për mua janë gjërat e vogla ato që të bëjnë të qeshësh. Chief ia ka dalë të bëjë shumë njerëz për të qeshur me veshin e tij”, tha Robinson.

Chief the Beagle ka tashmë edhe Instagramin e tij.