Gjatë kohës sa po i përfundonte fjalitë, atij iu kërkua të tregonte se cili kishte qenë sikleti më i madh në jetën e tij, ndërsa ngjarja që tregoi lidhet me luftën.

“Ka qenë luftë dhe unë kisha Mihrijen në veturë dhe dy kunatat e mia dhe nuk e dija se çfarë do të bëhet. Kisha siklet sepse kisha përgjegjësi edhe për jetën e tyre”, ka thënë Abazi.

Këtë histori ai e ka treguar dy dekada pas përfundimit të luftës së fundit në Kosovë.

Ndiqeni të plotë intervistën më poshtë: