Një koncert virtual, shumë dimensional nga Dua Lipa

Një koncert virtual, shumë dimensional nga Dua Lipa

Dua Lipa ka njoftuar një koncert të veçantë në rrjete sociale të quajtur “Studio 2054” që do të jetë “një natë me muzikë, kaos, shfaqje, teatër, vallëzim dhe shumë më tepër”, sipas njoftimit, “realiteti dhe fantazia shpërthejnë së bashku për të dhënë një markë të re përvojë shumë-dimensionale të drejtpërdrejtë”, njofton Insajderi.

Shfaqja do të transmetohet duke filluar të premten, 27 nëntor, përmes LiveNow dhe është pjesë e serisë “Unstaged” të American Express.

Xhiruar drejtpërdrejt në një vend masiv si magazinë, “Studio 2054” do ta shfaqë këngëtaren duke lëvizur nëpër “sete të improvizuara; shfaqje televizive surrealiste, diskoteka me rrota, salla të modës dhe dhoma të veshjes në stilin diva “, vazhdon njoftimi, duke shtuar se ajo do të shoqërohet nga një kast muzikantësh, valltarësh, patinatorësh, aerialistësh dhe akrobatësh, si dhe një “mysafir special për të dhënë një shpërthim euforik lumturie dhe kohë të mira”. /Insajderi.com

Burimi: Vogue