Një realitet i ri: Kështu do të duken koncertet në distancë sociale

Një realitet i ri: Kështu do të duken koncertet në distancë sociale

Në Britaninë e Madhe u mbajt koncerti i parë me distancim shoqëror, duke ndarë të pranishmit në grupe prej pesë personash, njofton Insajderi.

Koncerti Sam Fender tërhoqi rreth 2.500 fansa në Parkun Gosforth të Newcastle, i pari në llojin e tij që nga fillimi i kufizimeve të Coronavirus-it në mars, sipas Independent.

Vendi i shfaqjes paraqiste 500 platforma metalike të ngritura, secila prej të cilave akomodoi nga pesë persona. Platformat kishin rreth 2 metra distancë nga njëra tjetra.

Dhe, gjithçka dukej kështu:

Realiteti ynë i ri: Ja si do të jenë koncertet në

Realiteti ynë i ri: Ja si do të jenë koncertet në

Në këtë formë Virgin Money Unity Arena, do të mirëpresë muzikantë përfshirë Van Morrison, Maximo Park dhe The Libertines në gusht dhe shtator, si dhe komedianët Jimmy Carr dhe Bill Bailey. /Insajderi.com

Realiteti ynë i ri: Ja si do të jenë koncertet në