Një veprim i Kanye West bindi Kim Kardashian se divorci ishte i pashmangshëm

Një veprim i Kanye West bindi Kim Kardashian se divorci ishte i pashmangshëm
Burimi i fotografisë: Reuters

Ëndrra e Kanye West që të bëhej president i Amerikës, goditi rëndë martesën e tij me Kim Kardashian sipas një raporti të ri.

Reperi habiti amerikanët në korrik të vitit të kaluar me njoftimin e tij se do të kandidonte për president. Pak pas kësaj ajo dha deklarata dhe komente në lidhje me familjen e tij në Twitter, që çoi në raportime të shumta, se çifti ishin në rrëzë divorci.

“Page Six” që raporti e para se Kardashian po bëhet gati për divorc – tani raporton se ishte kampanja e e minutës së fundit të Kanye ajo që shtyu atë të reflektonte për të ardhmen e saj në çift.

Një burim për gazetën thotë se Kardashian kishte nevojë t’i jepte fund martesës për hir të fëmijëve dhe vetes.

Kandidimi për president nga Kanye West ishte edhe goditja e fundit për Kardashian shpjegoi burimi. /Insajderi.com