Njihuni me 10 artistët më të paguar për vitin 2019

Njihuni me 10 artistët më të paguar për vitin 2019

Revista e famshme “Forbes” ka nxjerrë listën e artistëve më të paguar për vitin 2019.

Taylor Swift dhe Kanye West kanë qenë konkurrentë me njeri-tjetrin përsa i përket fitimeve që ata kanë nxjerrin nga muzika për vitin 2019.

Taylor fitoi 185 milion dollarë falë një marrëveshje të re e cila theu rekordet dhe turneu i saj i fundit ia vuri vulën. Kjo bëri që West të kalontë në vendin e dyte me 150 milion dollarë. Fitimet e tij kaq të mëdha ishin edhe falë rritjes së shitjeve të alteteve Yeezy.

Ed Sheeran dhe The Eagles kanë zënë vendin e tretë dhe të katërt.

Dhjetë artistët më të paguar sipas Forbes për vitin 2019:

1. Taylor Swift (185 milionë dollarë)

2. Kanye West (150 milionë dollarë)

3. Ed Sheeran (110 milionë dollarë)

4. The Eagles (100 milionë dollarë)

5. Elton John (84 milionë dollarë)

6. Jay Z (81 milionë dollarë)

7. Beyonce (81 milionë dollarë)

8. Drake (75 milionë dollarë)

9. Diddy (70 milionë dollarë)

10. Metallica (68. 5 milionë dollarë)