Njihuni me “Mbretëreshën e Armëve” që po bën bujë në internet

Njihuni me “Mbretëreshën e Armëve” që po bën bujë në internet

Ajo tani ka marrë emrin “Mbretëresha e Armëve”, pasi thotë që armët janë dashuria e saj e jetës, dhe se emocionohet shumë sa herë që i shkrep.

Ajo ka një faqe në Instagram dhe aty ka marrë propozime nga meshkuj të pafund, por dashuria e jetës së saj mbeten armët.

Dhe nuk e bën sa për t’u dukur, pasi kjo 25-vjeçare ka qenë për tri vite pjesë e ushtrisë izraelite.

Për të, Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë ligjet më të mira për armët, dhe se në shkollat e tyre duhet të angazhohet ushtria.