Nora duket mjaftë tërheqëse, por kjo qafore i ka kushtuar shumë

Nora duket mjaftë tërheqëse, por kjo qafore i ka kushtuar shumë

Nora Istrefi ka marrë vëmendjen e gjithë internetit me disa fotografi që ka publikuar gjatë vikendit.

Në fustan të zi dhe me dukje perfekte, Nora tregon trupin dhe fytyrën e bukur.

E ajo që bie në sy është edhe qaforja që Nora ka vendosur në çafë, në të vilën shihet të varura shkronjat e firmës ‘CHANEL’, shkruan Express.

Sipas faqes ‘Ëhat they ëearin’, duket se çaforja që Nora ka vënë kushton hiç më pak se 1000 euro.

Si një nga artistet që gjithmonë guxon dhe fillon trende të reja, Nora duket se po sjell trendin e çaforeve të mëdha sërish.