“Nuk do të ketë kurrë më si Kobe”, nderohet ylli i ndjerë i basketbolllit

“Nuk do të ketë kurrë më si Kobe”, nderohet ylli i ndjerë i basketbolllit

Vanessa Bryant, ka folur në emër të burrit të saj të ndjerë, në Sallën e Famës të Basketbolli “Naismith Memorial “, ku ishte vendosur portreti i Los Angeles Lakers.

Gjatë ngjarjes në Springfield, Massachusetts, nëna e katër fëmijëve mbajti një fjalim prekës për karrierën e burrit të saj të dashur dhe sesi ai priste me padurim ceremoninë e “Hall of Fame”, para vdekjes së tij tragjike.

Legjenda e Chicago Bulls dhe një nga mentorët e Kobe, Michael Jordan, u bashkua me Vanesen në këtë ngjarje për të nderuar yllin e ndjerë të Lakers.

“Njerëzit nuk e dinë këtë, por një nga arsyet që burri im luajti nëpër dëmtime dhe dhimbje ishte sepse ai kujtoi se ishte një fëmijë i vogël i ulur në gjak nga hundët me babanë e tij për të parë lojën e lojtarit të tij të preferuar,” tha Vanessa.

Duke iu dridhur zëri Vanessa shtoi : “Nuk do të ketë kurrë dikë si Kobe, ai ishte një nga një lloj. Ai ishte i veçantë, ai ishte i përulur jashtë gjykatës, por më i madh se jeta. Unë e di që Kobe është mirënjohës që ju të gjithë keni mbështetur familjen e tij mua dhe vajzat. Ne ju duam dhe jemi përgjithmonë mirënjohës për ju”.