Olivia de Havilland, aktorja e kohës së artë të Hollywood-it vdes në moshën 104 vjeçare

Olivia de Havilland, aktorja e kohës së artë të Hollywood-it vdes në moshën 104 vjeçare

Një nga aktorwt e fundit të kohës së artë të Hollywood, e quajtur “Golden Age, e cila ishte ndër yjet e paktë të mbetur gjallë, ka vdekur në moshën 104 vjeçare.

Karriera e Havilland zgjati më shumë se 50 vite dhe realizoi rreth 50 filma artistik.

Olivia përndryshe ishte aktorja e fundit e mbetur gjallë nga kasta e kult filmit “Gone with the Wind”, film që i dha pesë nominime për Oskar.

De Havilland jetonte në Paris gjatë viteve të 60-ta dhe ishte aktive në lëvizjen që u mundësoi aktorëve kushte më të mira për kontrata pune./Insajderi.com