Olsës i zbulohet skenari, dëgjojeni zërin që i thotë Alvisës: “Bëhu egoiste dhe sulmoje keq”

Olsës i zbulohet skenari, dëgjojeni zërin që i thotë Alvisës: “Bëhu egoiste dhe sulmoje keq”

Puntata në “Për’puthen Prime” ka qenë e mbushur me surpriza dhe shumë debate.

Në veçanti surpriza e përgatitur për Alvisën ishte kulmi i mbrëmjes, që bëri që gjithë studio të shkoj mbase saj.

Konkurrenti i ri i cili pritet të bëhet pjesë e këtij edicioni është Hysen Ramaj apo ndryshe ish i dashuri i Alvisës.

E kjo storie e pazakontë që dy ish të dashur të takohen në një vend të njëjtë për të kërkuar dashuri i hamendësoi të gjithë.

Por pas kësaj publiku fillojë më supozimet se edhe kjo ishte një lojë e autores së programit, Olsa Muhameti.

Në lidhje më këtë njëra nga faqet e njohur në Instagram ka nxjerrë një video ku dëgjohet një zë duke i thënë Alvisës: “Bëhu egoiste dhe sulmoje keq”, pasi kjo e fundit kur pa Hysenin u largua nga studio.

Pas kësaj filluan kritikat në rrejtët sociale se e gjithë kjo është lojë dhe të gjitha ata e dinin për ardhjen e tij./Insajderi.com