Olta Boka ‘postpartum’: “Shoqëria, pa dashur, ushtron presion mbi bukurinë”

Olta Boka ‘postpartum’: “Shoqëria, pa dashur, ushtron presion mbi bukurinë”

Në një postim të fundit në llogarinë e saj në Instagram, këngëtarja Olta Boka shihej teksa kishte nxjerrë në shëtitje të voglën e saj.

Por ky postim nuk do ishte nga ata të zakonshmit sepse ajo foli shumë hapur për presionin për t’u dukur në formë dhe bukur edhe pas shtatzënisë, njofton Insajderi.

“Te kjo foto shoh perëndimin, si dhuratë nga Zoti, për të ëmbëlsuar mbylljen e ditës me ngjyrat më të sheqerosura. Shoh karrocën si motivin për të filluar një tjetër ditë të mbushur me ngjyra, por nuk më shpëton nga sytë as vetja. Shoh një version të ndryshuar, patjetër të përmbushur, e me zemrën duke shpërthyer nga kënaqësia, por edhe disa kg të shtuara kokëforta për 2 muaj,” – fillon shkrimin e saj Boka.

Më pas ajo thekson, se është më e rëndësishme t’i gëzohesh rolit të ri dhe momentet e pakthyeshme, sesa të fokusohesh në anën estetike e të jashtme.

“Shoqëria, pa dashur, ushtron presion mbi standardet e bukurisë dhe nuk e mohoj që ndonjëherë e kam vënë në diskutim nëse do të mundem të kthehem në peshën e mëparshme. Por unë kam besim, me aq sa njoh veten, me disiplinën, kujdesin që tregoj ndaj vetes, me kontrollin ndaj ushqimit e me aktivititet fizik që shumë shpejt kg nuk do të jenë më një ‘shqetësim’ për mua. Për momentin, zgjodha të shijoj çdo sekondë me të voglën time, sepse e di që koha kalon shpejt e do të më marrë malli për këto momente të pakthyeshme”.

“E nëse kilogramët, janë e keqja kokëforte që erdhi me të mirën dhe bekimin, le te qëndrojnë aty përgjithmonë,” përfundon ajo.

Këngëtarja Olta Boka dhe partneri i saj Iv Rokaj, u bënë prindër për herë të parë këtë korrik. /Insajderi.com

View this post on Instagram

Te kjo foto shoh perendimin, si dhurate nga Zoti, per te embelsuar mbylljen e dites me ngjyrat me te sheqerosura. Shoh karrocen si motivin per te filluar nje tjeter dite te mbushur me ngjyra, por nuk me shpeton nga syte as vetja. Shoh nje version te ndryshuar, patjeter te permbushur, e me zemren duke shperthyer nga kenaqesia, por edhe me disa kg te shtuara kokeforta per 2 muaj 😊 Shoqeria, padashur, ushtron presion mbi standardet e bukurise dhe nuk e mohoj qe ndonjehere e kam vene ne diskutim nese do te mundem te rikthehem ne peshen e meparshme. Por une kam besim, me aq sa njoh veten, me disiplinen, kujdesin qe tregoj ndaj vetes, me kontrollin ndaj ushqimit e me aktivitet fizik, qe shume shpejt, kg nuk do te jene me nje “shqetesim” per mua. Per momentin zgjodha te shijoj cdo sekonde me te voglen time, sepse e di qe koha kalon shpejt e do te me marre malli per keto momente te pakthyeshme. E nese kilogramet jane “e keqja” kokeforte qe erdhi me te miren dhe bekimin 👶🏼, mund edhe te qendrojne aty pergjithmone 😅😂🤣

A post shared by 𝐎𝐋𝐓𝐀 𝐁𝐎𝐊𝐀 (@oltabokaofficial) on