Olta nuk ndalet, ka një plan tjetër për Luizin

Olta nuk ndalet, ka një plan tjetër për Luizin

Olta duket më e ashpër se kurrë ndaj lojës me Luizin.

Ajo këtë herë, ka bërë një plan me Maestron për ta tronditur Luizin.

Olta i tha Maestros që të ngacmojnë Luizin, pasi në atë mënyrë do e “trondisi” atë.

Kurse, ai ra dakord me mendimin e Oltës dhe i tha asaj që ta ngacmojnë Luizin që t’i japin pak vëmendje. Ata shkuan në dhomën e gjumit, aty ku po qëndronte Luizi dhe nisën ta ngacmonin atë.

Olta e mori Armaldon veçmas dhe i tha se duhet të mendojnë shumë shpejt diçka për të “trullosur” Luizin.

Ideja e saj, ishte të “godiste” Kiarën, duke qenë se është pika e dobët e Luizit, brenda në shtëpi.