On Records zbulon borxhin dhe mashtrimet e Rina Balajt: E planifikoi me të dashurin e saj

On Records zbulon borxhin dhe mashtrimet e Rina Balajt: E planifikoi me të dashurin e saj

Përfaqësuesja e shtëpisë diskografike Edona Gashi ka qenë e ftuar në emisionin “Why Not” në RTV Ora, ka shprehur se reperja Rina Balaj ka mashtruar kompaninë dhe dëshironte të largoheshe duke gjetur justifikime si probleme familjare etj.

“Rina nuk është larguar nga On Records, ajo ka tentuar ta mashtrojë kompaninë. Kompani e cila e ka sjellë në jetë, sepse kur Rina ka ardhur, nuk e ka pasur një vend për t’u futur në On Records, por ka pasur fatin dhe me largimin e një këngëtareje tjetër u fut ajo. E kanë mirëpritur të gjithë. Rina ka bërë një kerkesë në kompani, që dëshiron të bëjë pause, më pas del që ajo do të tërhiqet tërësisht nga muzika. Ajo thjesht ka dashur të mashtrojë kompaninë. Ajo u shpreh se do të lejë krejt muzikën, ka probleme familjare etj. Ajo thjesht ka planifikuar karrierën e saj në muzikë vetëm me të dashurin e saj solo. ”, shprehet Edona.