Pamjet më të bukura të Beyonce në albumin vizual “Black Is King”

Pamjet më të bukura të Beyonce në albumin vizual “Black Is King”

Pas javëve të tëra ku trailer të shumtë promovuan daljen e albumit vizual “Black is King”, Beyonce lansoi këtë album i cili u prit jashtëzakonisht mirë.

Me një histori të bazuar dhe të reimagjinuar të filmit The Lion King: The gift, Beyonce u përkujdes vetë për konceptin dhe kurimin e këtij albumi, ku edhe performoi vetë bashkë me Donald Glover.

Përpos konceptit që bazohet kryesisht në traditat dhe historinë e njerëzve me ngjyrë, Beyonce nuk do të ishte ajo që është pa një sfilatë të tërë kostumesh prej më të jashtëzakonshmëve.

Më poshtë, po sjellim për ju, disa prej kostumeve më të bukura të këtij albumi, të veshura nga këngëtarja./Insajderi.com