Pas 12 vjetësh, Britney Spears kërkon që të mos jetë nën kujdestarinë e babait

Pas 12 vjetësh, Britney Spears kërkon që të mos jetë nën kujdestarinë e babait

Britney Spears ka kërkuar nga një gjykatë që të mos e kthejë babanë e saj në një rol që i dha atij kontroll mbi shumë aspekte të jetës dhe karrierës së saj, shkruan BBC, transmeton Insajderi.

Jamie and Britney Spears

Jamie Spears ka qenë konservatori ligjore e së bijës për 12 vjet, për shkak të shqetësimeve për shëndetin e saj mendor.

Ai përkohësisht u tërhoq nga roli i mbikëqyrjes së punëve të saj personale në vitin 2019, duke përmendur problemet e tij shëndetësore.

Disa nga fansat e Spears besojnë se ajo ishte e detyruar në aranzhim, dhe kanë qenë duke zhvilluar një fushatë #FreeBritney.

“Britney është fuqimisht kundër kthimit të James si konservator i personit të saj,” – sipas një dokumenti gjyqësor të paraqitur në Gjykatën e Lartë të Kalifornisë në Los Angeles.

Ajo sqaroi se këngëtarja 38-vjeçare ishte në favor të rolit, për të cilin ajo tha se “e shpëtoi atë nga një kolaps, shfrytëzimi nga individë grabitqarë dhe shkatërrimi financiar” dhe e bëri atë “në gjendje të rimarrë pozicionin e saj si një argëtuese e klasit botëror .”

Sidoqoftë, ajo dëshiron që menaxheri i saj Jodi Montgomery, i cili zëvendësoi babanë e saj gjatë mungesës së tij, të mbikëqyrë përgjithmonë punët e saj personale. /Insajderi.com