Pas intervenimit estetik – Gold Ag armatoset – poston video me shumë armë

Pas intervenimit estetik – Gold Ag armatoset – poston video me shumë armë

Gold Ag sot gjatë ditës postoj një video ky shihet duke mbjellë flokët, vidoen ai e bëri publike në Instagram.

Vitet e fundit një numër i madh i artisteve shqiptar kanë bërë ndërhyrje të shumta estetike, e këtyre ndërhyrjeve nuk po ju reziston as Gold Ag.

E më vonë Arian Agushi ka postuar një video tjetër, në video dëgjohet kënga e këngëtarit me Shyhrete Behlulin dhe video fokusohet në një grumbull me armë, e ndër të tjera me armë është shkruar edhe emri UÇK.

Këngëtari për momentin gjendet në Gjermani dhe si duket këtë video e ka bërë atje.