Pas ndarjes, çifti i njohur fotografohet dorë për dore

Pas ndarjes, çifti i njohur fotografohet dorë për dore

Lidhja e Lori Hoxhës dhe Vis Bajraktarit kishte përfunduar në janar të këtij viti, kështu të paktën dukej nga rrjetet e tyre sociale.

Çifti i cili kishte 6 vite lidhje dashurie u fotografua së bashku në qytet ku të gjitha aludimet hidhen posht pas kësaj.

Fotoja e tyre të kapur dorë për dore u publikua sot në ‘Fun Day’ të ‘In Tv’.

Aksioneria e ‘Top Medias’ gjithmonë I ka kursyer postimet sa i përket shfaqjes me partnerin  në ndonjë event.

Ndërsa në një blog të cilin e posedonte ajo postonte fotot me veshjet më in duke përfshirë edhe të dashurin e saj Vis Bajraktari.