Pas ‘shpërthimit’ të Tom Cruise, histori të një të kaluare abuzive po dalin në pah

Pas ‘shpërthimit’ të Tom Cruise, histori të një të kaluare abuzive po dalin në pah

Tom Cruise është quajtur ‘Ellen i ri’ pas një shpërthimi nga ylli drejtuar anëtarëve të ekipës së Mission Impossible 7  duke shpalosur akuza sipas të cilave Tom ka një histori shpërthimesh “abuzive”.

Javën e kaluar, një regjistrim i 58-vjeçarit Tom duke iu bërtitur i tërbuar dy anëtarëve të ekuipazhit të cilët nuk kishin arritur të mbanin më shumë se dy metra larg distancë, në kundërshtim me masat e sigurisë dhe shëndetit Covid-19 virale.

Ndërsa disa e duartrokitën Tomin për marrjen e një qëndrimi të ashpër për shkeljen e procedurave të rrepta të Covid, shumë e kritikuan yllin për mllefin e tepruar – ndërsa ai u ulërinte punonjësve dhe i kërcënonte t’i largonte nga puna.

Që nga shpërthimi, ish-Scientologja  Leah Remini ka dalë përpara për të akuzuar Tomin për sjellje abuzive në të kaluarën, ndërsa gjithashtu se shpërthimi i tij ishte një “marifet publiciteti” për të që të vulosë autoritetin e tij në skenë, ndërsa pretendon se Scientologët nuk besojnë në pandemi.

Mirror Online i është drejtuar një përfaqësuesi të Tom për koment./Insajderi.com

Mirror