Pasthirrmat më të ‘çuditshme’ të Ramës

Pasthirrmat më të ‘çuditshme’ të Ramës

Momente komike na sjellë kryeministri i Shqipërisë Edi Rama.

Pasthirrmat nga më të ndryshmet nga kryeministri Edi Rama janë grumbulluar dhe janë bashkangjitur të gjitha në një video të vetme.

Ora News ka bërë një miksim interesant të pasthirrmave të kryeministrit gjatë daljeve të shpeshta publike në televizion.