Paul McCartney thotë se ende bashkëpunon me John Lennon

Paul McCartney thotë se ende bashkëpunon me John Lennon

Sir Paul McCartney thotë se ai ende “shpesh” bashkëpunon mendërisht me John Lennon ndërsa kompozon muzikë.

Yjet e Beatles shkruajtën më shumë se 180 këngë së bashku dhe Sir Paul thotë se ai ende e dëgjon shokun e tij duke ofruar këshilla ndërsa shkruan materialin e tij solo.

“Ne kemi bashkëpunuar për kaq gjatë, mendoj … Mirë, çfarë do të mendonte ai për këtë? Çfarë do të thuhej tani? ’” thotë Sir Paul, 78 vjeç.

“Të dy do të pajtoheshim që kjo këngë e re për të cilën po shkoj nuk po shkon askund. Pra, në vend që të ulemi përreth, ne do ta shkatërronim atë dhe do ta rikrijonim atë. Po punoj për një këngë në këtë moment që po shkonte në një drejtim, por nuk më pëlqente lirika./Insajderi.com

Mirror