propozimi i ditës

Për Dua Lipën ky libër s’ka të krahasuar

Për Dua Lipën ky libër s’ka të krahasuar

Nëse po kërkoni për një titull të ri libri, Dua Lipa mund të ketë propozimin e duhur për ju.

Është një libër që nuk ka të krahasuar për të, ashtu siç ajo e ndau në llogarinë e saj në Instagram.

No description available.

Bëhet fjalë për librin “A Little Life” nga novelistja amerikane Hanya Yanagihara. Romani u shkrua në një periudhë kohore prej 18 muajsh dhe pavarësisht nga gjatësia – libri përmban 814 faqe – dhe tema e vështirë, ai u bë një bestseller, njofton Insajderi.

Për çfarë bëhet fjalë në libër?

Kur katër shokë klase nga një kolegj i vogël në Massachusetts zhvendosen në Neë York, ata janë trokë, të çorientuar po që i mban të lidhur miqësia dhe ambicia e tyre. Personazhet e librit janë: i këndshmi dhe i pashmi Willem, një aktor aspirues; JB gjuhë-mprehtë, një piktor që synon të futet në botën e artitl Malcolm, një arkitekt i frustruar, punëtor i një firmë të shquar; dhe Juda i tërhequr, brilant, enigmatik, i cili shërben si qendra e tyre e gravitetit, sipas Good Reads.

Gjatë dekadave, marrëdhëniet e tyre thellohen dhe errësohen, të ngjyrosura nga varësia, suksesi dhe krenaria.

Megjithatë, sfida e tyre më e madhe, që secili e kupton, është vetë Jude, i cili në meso-moshë bëhet një gjyqtar tmerrshëm i talentuar, por një njeri gjithnjë e më i thyer, me mendjen dhe trupin e tij të dëmtuar nga një fëmijëri e papërshkrueshme dhe e përhumbur nga ajo që ai ka frikë se është një shkallë e traumës që ai jo vetëm që nuk do të mund të kapërcejë – por kjo do ta përcaktojë jetën e tij përgjithmonë.

Një histori reflektuese e jetës së një burri që është tragjike dhe e shquar në të njëjtën kohë. Libri do t’ju lërë me pyetje pa përgjigje dhe një dhimbje që është e vështirë ta justifikosh. Katër jetë miqsh të universitetit eksplorojnë unitetin, garën, shërimin dhe traumën së bashku dhe vetëm. /Insajderi.com